Help mee het Jazz Festival Delft 2017 organiseren!

Help mee het Jazz Festival Delft 2017 organiseren!

Een 4 daags festival organiseren voor ruim 25.000 bezoekers. Dat doe je niet alleen. Bij de Stichting Delfts Jazz, organisator van het Jazz Festival Delft, doen we dat met een enthousiaste bestuur en een groep medewerkers. Voor editie 2017 zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor:

Publiciteit en social media

Voor de promotie van het festival maken wij gebruik van onze eigen website en Facebook. Daarnaast worden er rondom het festival diverse publicaties gemaakt: programma, posters en (kranten)artikelen. Vind je het leuk om hieraan mee te werken en het jazzfestival bij het publiek onder de aandacht te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Pleincoördinator

Het festival vindt plaats op diverse pleinen in de binnenstad van Delft. De pleincoördinator is de link tussen de horeca, artiesten, vrijwilligers, (technische) productie en het bestuur. Samen met bestuur en vrijwilligers uit alle disciplines zorg je voor een goede voorbereiding en een strakke uitvoering. Alle afspraken komen in een draaiboek te staan waar door alle vrijwilligers aan gewerkt wordt.

Interesse?

Tijdens de voorbereiding komen wij iedere donderdag om 20:30 bij elkaar om aan het festival te werken. Als je wilt meehelpen met de organisatie stuur dan een mail aan bestuur@jazzfestivaldelft.nl en kom een keer langs om kennis te maken!