Celebrating Amy Winehouse

Datum/Tijd
Date(s) - 27/08/2022
19:00 - 20:45

Locatie
Brouwplein

Categorieën


CELEBRATING AMY
Door deelname aan SB6 The Tribute – Battle of the Bands liet Celebrating Amy zien waarom de band rond zangeres Denise van Dorst zich dé Amy Winehouse Tribute van Nederland mag noemen!
Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze ode aan de muziek van de legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht maar wel bijna elke song daarop werd een hit. Bekende nummers als Rehab, Valerie, Back to Black en You know I’m No Good komen dan ook allemaal voorbij in deze tribute-show.
Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, wat zeker uniek te noemen is. Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar muzikale repertoire en teksten. Denise is in staat zich volledig in te leven in de muziek van Amy. Samen met haar band wordt het publiek getrakteerd op een show die zowel swingend en soulful is maar ook intens en emotioneel kan zijntijdens de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.