Moood Indigo

Datum/Tijd
Date(s) - 26/08/2023
18:00

Locatie
Doelenplein

Categorieën


MOOOD Indigo bestaat sinds de zomer van 2018 en heeft inmiddels een zeer eigentijds repertoire, met een mix van bekende oudere en nieuwere jazz en popmuziek. Een stijlvol en gepassioneerd trio, dat intieme optredens verzorgt en ook te zien waren op Fascinating Jazz, Jazz in de gracht en Voorburg jazz culinair.

Manon Dijkstra begon 25 jaar geleden als zangeres bij The Straight Life Big Band en vervolgens ontwikkelde zij zich meer als jazz zangeres bij haar jazz band, The Vintage 5. Nu is zij alweer vijf jaar het stralende vocale middelpunt van MOOOD Indigo!

Pieter van Santen studeerde piano op het conservatorium bij Henk Meutgeert en Rob Van Kreeveld. Hij werkte 7 jaar als pianist en acteur bij cabaretgroep Crème Fraiche. Hij componeerde muziek voor the White Cowboy en Booby’s body (VPRO televisie). Bracht 2 cd’s uit onder de naam Van Santen Zingt Zelf en Van Santen Zingt Zelf Zalige Kerstsongs.

Ludo Deckers speelde in diverse bands, the Ted Easton Hot Shots en The Harbour Jazz Band. In 2001 richtte hij zijn eigen 10-mans Jazzband, The Fabulous Orchestra op waarmee hij door Nederland en Europa trok.

Uitbreiding van het trio
MOOOD Indigo treedt regelmatig op met drummer Rene Winter die komt het trio ook versterken bij Jazz Delft.

Rene Winter speelde en tourde met o.a. Denise Jannah, Lils Macintosh , the Glenn Miller orchestra e.v.a.Zijn discografie omvat meer dan 50 cd’s met o.a. Lils Macintosh, Bas van Lier, Rob Pronk, Jazzed to the Max etcetera Speelde op allerlei internationale jazzfestivals in Europa, maar ook in Zuid-Afrika en in USA.