Samenwerken

Join our club: word vriend van Jazz Festival Delft!

Zoals dat hoort in de wereld van Jazz, staan wij bij Jazz Festival Delft altijd open voor nieuwe vriendschappen. We verwelkomen ook jou en/of jouw organisatie graag in onze ‘inner circle of friends’: onze innig gekoesterde vrienden van Jazz Festival Delft! Dankzij de zeer gewaardeerde steun van onze vriendenclub, kunnen wij elke editie weer een prachtig programma in elkaar zetten en de stad Delft 3 dagen lang omtoveren tot één groot muziekfeest.

So… what’s in it for you?

Wat houdt het in, vriend worden? Niet alleen ontvang je onze eeuwige dank en waardering, maar ook verbind je je aan een authentiek Delfts festival van grote naam en reputatie, die van ver over de stadsgrenzen liefhebbers van fijne muziek aantrekt.
Uiteraard zorgen wij voor de nodige media-aandacht voor onze vrienden. Daarnaast zijn er speciale vrienden-bijeenkomsten, kaartjes voor after-parties en wellicht een meet & greet met één van onze hoofdacts. Als supporter van het Jazz Festival Delft hoort jouw naam voortaan bij een bijzonder geliefd festival dat al decennia lang bekend staat om zijn uitstekende sfeer en kwaliteit. Past dit bij jou of jouw organisatie?

Ons festival wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: