Samenwerken

ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)

Het Jazzfestival Delft wordt georganiseerd door de Stichting Delfts Jazz, een Culturele ANBI. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Steun je ons met een periodieke gift, dan is er voor de aftrek geen drempelbedrag of maximaal bedrag. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer lezen hierover Belastingdienst: Giften

Onze ANBI registratie is als volgt: RSIN76.23.768
Postadres: Diepenbrockstraat 48, 2625 VV Delft
Doelstelling: Het bevorderen en promoten van jazzmuziek binnen de stad Delft en omgeving.
Beloningsbeleid: Het bestuur en de vrijwilligers ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Speciale vriendenactie rondom Jazz Festival Delft!

VRIENDEN VAN HET JAZZ FESTIVAL DELFT

Kom naar ons jaarlijks gratis te bezoeken Jazz Festival in Delft en word vriend van JFD! Als vriend steun je de organisatie van het feest en je krijgt van ons het Delftse Jazz Pakket. Alle vrienden zijn ons dierbaar maar we hebben wel 2 verschillende pakketten.  Pakket A voor € 35,00 en Pakket B voor € 12,50.

Stuur een mail naar vrienden@jazzfestivaldelft.nl en vermeld daarin of u kiest voor pakket A of pakket B. Uiteraard mag u meerdere pakketjes in één mail bestellen. Zorg aub ook direct voor de betaling van het bedrag op bankrekening NL 05 RABO 0340117176 van Stichting Delfts Jazz en vermeld bij de omschrijving uw naam en mailadres.

Meld u tijdig aan zodat wij onze administratie en onze partners ook op tijd de inkopen kunnen doen. De pakketten zijn in de week van het Jazz Festival op te halen bij Sigarenspeciaalzaak van Renssen op Vrouwjuttenland 15 in Delft.

Dankzij de zeer gewaardeerde steun van onze vriendenclub, kunnen wij elke editie weer een prachtig programma in elkaar zetten en de stad Delft 4 dagen lang omtoveren tot één groot muziekfeest.

So… what’s in it for you?

Wat houdt het in, vriend worden? Niet alleen ontvang je onze eeuwige dank en waardering, maar ook verbind je je aan een authentiek Delfts festival van grote naam en reputatie, die van ver over de stadsgrenzen liefhebbers van fijne muziek aantrekt.
Uiteraard zorgen wij voor de nodige media-aandacht voor onze vrienden. Daarnaast zijn er speciale vrienden-bijeenkomsten, kaartjes voor after-parties en wellicht een meet & greet met één van onze hoofdacts. Als supporter van het Jazz Festival Delft hoort jouw naam voortaan bij een bijzonder geliefd festival dat al decennia lang bekend staat om zijn uitstekende sfeer en kwaliteit. Past dit bij jou of jouw organisatie?

Ons festival wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: